Bland blommor och bin i Målilla. pt2

Denise, Rolle och jag tog hundarna på en långpromenad runt Målilla under midsommardagen. Då de rastade hundarna rastade jag kameran. Då Rolle fick klart för sig hur mycket jag älskar att fotografera blommor och bin, togs vi med till de vackraste välskötta trädgårdarna. Där och då undrade jag om även jag blev lite rastad.
Det här är i alla fall några av bilderna som jag tog då.

foto på humla som pollinerar klöverblommor
Klöverblommorna får lite hjälp med spridningen.

Vilket påminner mig om när Denise och jag åkte ner till Målilla och checkade in vid varje station. Ju mer orelaterad plats desto bättre. I Kisa checkade vi in på Kisas gräsodling. Det var förmodligen inte sånt här gräs heller.

Lupin

Foto på blommor och bi
Blommor och bin, sa de.
Det blir fint, sa de

Bild på pollinerande humla
Humla i farten

Del ett och tre finner du här.

Lämna gärna en kommentar om bilderna i formuläret nedan.

2 thoughts on “Bland blommor och bin i Målilla. pt2

Comments are closed.